PERSONAL SHOPPEN IK GA MET JE MEE!

Wil je misschien in je kleding nét iets meer lef hebben maar weet je niet hoe? Eye catchers combineren met basics is de toverformule!

Laat je verrassen met nieuwe sets en aanvullingen op je bestaande garderobe. Van te voren spreken we af wat je budget is. Eerst plannen we een garderobe check zodat ik goed kan zien wat je al hebt. Ik maak nieuwe combi’s  en ga op zoek naar de juiste aanvulling op jouw garderobe.

DE SHOPPING DAG! 

Jíj bent de basis.

Ik heb bij diverse winkels een rekje met kleding samengesteld voor jou op maat. Natuurlijk werk ik ook op een manier die milieubewust is. Zo houd ik niet van fast fashion. Wel kijk ik naar leuke trendy items die bij jouw stijl passen. Doordat ik bij de Kleur & Stijl analyse jouw figuur en persoon al heb leren kennen kan ik voor jou de leukste combinatie’s maken.

Tarief personal Shoppen

Het tarief voor Personal shoppen gaat op uurbasis. Sowieso een uur voorwerk en research á € 60,-. Daarna per uur ook € 60,-. Dus je kunt zelf bepalen wat je wilt.

Heel makkelijk om er  EN goed uit te zien, EN weinig tijd kwijt te zijn. Met jouw garderobe kan je nu mixen en matchen in jouw eigen kleur & kledingstijl.

helma-poster
 

Contact! Ook benieuwd naar wat kleur en stijl voor jou kan betekenen?

    kleuranalysestijlanalysekleur- en stijlanalysegarderobe updatecadeaubonpersonal shoppenTrainingen voor bedrijvenik wil graag meer informatie over de mogelijkheden

    KvK 83668349