Kleur advies

meisje

DENK JIJ NA OVER DE KLEUR VAN JE KLEDING?

Kleur speelt een rol, maar is kleur een bepálende factor? Of draag je de kleuren die in de mode zijn?  En laten die modekleuren jou stralen of niet? 

Ik werk met 12 kleurtypes. De basis is het ontdekken of je een koele of warme huid hebt. Hiervoor zijn huidskleur, haarkleur en de kleur van je ogen bepalend. Ben je een ZOMERTYPE, LENTETYPE,WINTERTYPE, HERFSTTYPE, licht, donker, gedempt of juist helder type? Ik werk met 80 doeken en we gaan samen op zoek naar jouw beste kleuren. Welke kleuren geven jou een extra boost? En met welke kleurencombinaties maak jij een perfecte match? Een kleuradvies is een hele leuke ervaring waar je je hele leven plezier van hebt!

Stijladvies

Weten wat je mooi staat geeft houvast. Maar hoe weet je wat bij je figuur past? 

Dit leer je bij de stijlanalyse. Een eigen stijl!

Kleding die je mooi staat zal je veel vaker dragen.

Je mag selectief zijn. Ieder seizoen hangen de winkels vol met mode van nu, maar wat als de trend of kleur dit seizoen niet bij je past? Zo fijn om dan te weten wat jouw stijl is en je figuur te kennen.

Bouw je garderobe op en koop alleen kleding die echt een 9 of 10 verdienen!

Bij een stijlanalyse bepalen we de voor jou ideale halslijnen, roklengtes, belijningen en prints. Zo ontdekken we welk stijltype jij bent. Je ontvangt een op maat gemaakte STIJLPAS en een uitgebreide persoonlijke omschrijving van jouw type. Ik geef je persoonlijke tips en adviezen die je kunt gebruiken bij het shoppen. Geen getreuzel voor je kledingkast en geen miskopen meer!

Stijladvies-foto

Contact! Ook benieuwd naar wat kleur en stijl voor jou kan betekenen?

    kleuranalysestijlanalysekleur- en stijlanalysegarderobe updatecadeaubonpersonal shoppenTrainingen voor bedrijvenik wil graag meer informatie over de mogelijkheden

    KvK 83668349